A comprehensive refurbishment to develop a sustainable, high quality workspace with excellent communal facilities and well-being standards.

British Land
Paddington, London
192,600sqft

Final interiors Proposed bathroom
Final interiors Proposed lift car
Final interiors Proposed lift lobby
Final interiors Proposed life/lobby section
Final interiors Proposed cycle store
Final interiors Proposed entrance view
Proposed night time view
Proposed design
Entrance options Experimenting with colour and signage
Entrance view
Entrance View
Entrance view
Entrance View
Context view Proposed design in contexts
Interior plan axo
Solar study
Roof matrix
Balcony axo
Hanging balconies
Balcony options
Veil fa├žade concept
Planter section
Balcony optionsg
Balcony relationships Exploring the relationship between the external and internal design
Balconies Considering how to execute the steel balconies
Balcony depth optionss
Balcony options
Balcony options Experimenting with different balcony types and planting
Hanging balconies
Hanging balconies Experimenting with the new balcony format
Office layout Finalising the play between the interior and the balconies
Planting options Exploring the relationship between the interior and exterior
Interior experimentation Exploring biodiversity in the interior
Internal sketch Finalising the internals
Typical office floor interior
Exploring interior spaces
Modelling the interior
Stair sketch
Entrance sketch Reception view
Entrance sketch
Entrance sketch Experimenting with alternate entrance options
Entrance sketch
Roof terrace
Roof terrace Testing planting options for the roof
Terrace sketch Experimenting with terrace options
Terrace sketch Experimenting with terrace options
Terrace sketch
Terrace sketch Experimenting with terrace options

3 Sheldon Square