A new, shared gateway hub for Goldsmiths University between the campus and the local community.

Goldsmiths University
New Cross, London
£5 million
1,500m2

+Located in locally listed conservation area
+Overcome environmental challenges of the site through innovative, sustainable, and low-cost measures
+Promote wellbeing for users and wider community
+Create opportunities to showcase emerging creative talent

Work experience students Creating their own interpretation of how the internal spaces should function
Model Internal view
Model Internal view
Colourplan
Pavillion Visualisation
Enterprise Hub Interior
Meeting room
Entrance Interior
Roof development
Party wall openings visualisation
Ground condition sketch model
Elevation studies
Early model studies
Early model studies
Entrance development
Entrance development
Early model studies
Axonometric sketch
South Facade Initial sketch
Garden composition
Rooflight ideas forming
Context sketch
Initial ideas for entrance
Laneway sketch
Roof forms sketch
User Analysis The design is informed by those who will use the building
South Facade Garden area
Original fireplace On site
Found condition
Historic image Deptford Town Hall

Goldsmiths Hub